Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Συρίδης Δημήτριος
Συρίδης Δημήτριος
Σχολή οδηγών
25ης Μαρτίου 26

Πουκαμισάς
Πουκαμισάς
Φροντιστήρια
Λεωφόρος Μάκρης 31

Crusta
Crusta
Cucina Ristorante
Β. Αλεξάνδρου 20

Ποτοποιΐα - Κάβα

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης (...ποτοποιούμε από το 1893)

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης - ...ποτοποιούμε από το 1893
(...ποτοποιούμε από το 1893)
Πόλη: Κομοτηνή
Περιοχή: ΒΙΠΕ Κομοτηνής
Τηλέφωνο: 2531098253

Η ιστορία της “Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης Α.Β.Ε.Ε”. αρχίζει το 1893, όταν στην πόλη της Κομοτηνής, οι πιστοί συνεχιστές της παράδοσης με τα μέσα που είχαν τότε, παρήγαγαν και να εμφιάλωναν Ούζο.

Οι επόμενες γενιές συνέχισαν για πολλά χρόνια την παραγωγή σε οικογενειακά ποτοποιεία τροφοδοτώντας την περιοχή με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. H ανησυχία για την επιβίωση και το όραμα της ανάπτυξης οδηγεί στην σκέψη της ένωσης των δυνάμεων. Με οδηγό το «ἡ ἰσχύς, ἐν, τῇ ἑνώσει» η ιδέα των «7» πρωτεργατών ωριμάζει και γίνεται πράξη.

Το Δεκέμβριο του 1977 συντάσσονται στην προσπάθεια και άλλες μικρές τοπικές επιχειρήσεις και έχοντας στην φαρέτρα τους την μακρόχρονη ιστορία στην παραγωγή ούζου μαζί με την άριστη γνώση της τέχνης της απόσταξης, μπαίνει ο θεμέλιος λίθος της εταιρείας και γεννιέται το «Θρακιώτικο Ούζο 7»

Σήμερα, η εταιρεία στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 20.000 m2 στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής που στο νεόδμητο 1ο όροφο περιλαμβάνουν showroom και χώρο γευσιγνωσίας των προϊόντων για τους επισκέπτες.

Στις σχεδόν πέντε δεκαετίες της πορείας της τα κορυφαία προϊόντα της εταιρείας, που παράγονται με τεχνογνωσία, μεράκι και αγάπη κατάφεραν να κατακτήσουν διεθνείς αγορές και πολυάριθμες διακρίσεις.

Ο λόγος φυσικά για το γνωστό Ούζο 7 και Ουζο 7 Premium Gold, τη Vodka Golden Eagle και το Gin Juniper, που απέσπασαν σημαντικά βραβεία ποιότητας σε διεθνείς διαγωνισμούς όπως ΙSW Meininger, IWSC London, Spirits Selecon by Concours Mondial de Bruxelles, και Greek Exports Awards.

Δείτε τα βραβεία & τις διακρίσεις με ένα κλικ ΕΔΩ.

Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη για τους γνώστες του fine drinking, καθώς η Ποτοποιϊα – Οινοποιϊα Θράκης Α.Β.Ε.Ε. είναι γνωστό ότι καταλαμβάνει μια από τις υψηλότερες θέσεις στις εξαγωγές οινοπνευματωδών ποτών με σημαντικό όγκο εξαγωγών σε 40 χώρες ανά τον κόσμο τόσο με επώνυμα όσο και με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας παραγωγής της. Δείτε αναλυτικά τη λίστα EΔΩ.

Όλα τα προϊόντα της "Ποτοποιϊα – Οινοποιϊα Θράκης" ΕΔΩ.

 

...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893 ...ποτοποιούμε από το 1893