Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Συρίδης Δημήτριος
Συρίδης Δημήτριος
Σχολή οδηγών
25ης Μαρτίου 26

Live Your Tiles
Live Your Tiles
Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής
Λ. Μάκρης 5

Sea Ya
Sea Ya
Sun 'n chill
Παραλία Δικέλλων - Μεσημβρίας

Mini market - Παντοπωλεία

Παρασκευοπούλου (Φρούτα - Λαχανικά)

Παρασκευοπούλου - Φρούτα - Λαχανικά
(Φρούτα - Λαχανικά)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Εμπορίου 59
Τηλέφωνο: 2551026181

Στο κατάστημά "Παρασκευοπούλου" θα βρείτε πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γεμάτα με τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεστε για να διατηρήσετε έναν υγιή τρόπο ζωής. Επιπλέον, διαθέτουν μια ποικιλία εκλεκτών προϊόντων όπως τουρσί, ντάκος, ελιές και γαλακτοκομικά, όλα παρασκευασμένα με την αγάπη και τη φροντίδα που αξίζετε.

Εκτός από τα φρέσκα προϊόντα, το οπωροπαντοπωλείο προσφέρει μια δελεαστική επιλογή από σπιτικά τουρσιά, παραδοσιακά ζυμαρικά από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες που ξυπνούν μνήμες από την κουζίνα της γιαγιάς. Κάθε βάζο και συσκευασία είναι φτιαγμένο με αγάπη και τεχνογνωσία, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Είτε λαχταράτε το τραγανό σπιτικό τουρσί είτε την ανακουφιστική γλύκα μιας παραδοσιακής μαρμελάδας, θα το βρείτε εδώ.

Στην "Παρασκευοπούλου", πιστεύουν ότι η κάθε μέρα ξεκινά θετικά όταν επιλέγετε να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας με τρόφιμα υψηλής ποιότητας. Επισκεφθείτε τους στη διεύθυνση Εμπορίου 59 στην Αλεξανδρούπολη ή καλέστε στο τηλέφωνο 2551026181 και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης και υγείας!

Θα βρείτε μεταξύ άλλων:

  • Εμπόριο φρέσκων φρούτων και λαχανικών (Χονδρική - Λιανική)
  • Σπιτικά τουρσιά
  • Χύμα όσπρια
  • Χαλβάδες
  • Παραδοσιακά ζυμαρικά από όλη την Ελλάδα
  • Σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες
  • Παραδοσιακά προϊόντα
  • Delicatessen

Τα φρεσκότατα φρούτα και λαχανικά της εποχής, σε καλωσορίζουν με τα αρώματα και την καλοβαλμένη τους εμφάνιση! Καταλαβαίνεις αμέσως πόσο προσεκτικά διαλεγμένα είναι και δεν σου αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για την ποιότητα και τη γεύση τους!

Προχωρώντας στα ενδότερα, ο ενθουσιασμός γίνεται μεγαλύτερος, καθώς αντικρίζεις μια πλειάδα προϊόντων που σου τραβάνε την προσοχή και σου ανοίγουν την όρεξη! Όλα τους τόσο όμορφα τοποθετημένα, στις όμορφες συσκευασίες τους ή στις προθήκες τους, που αντιλαμβάνεσαι το μεράκι και την αγάπη που βάζουν οι αδερφές Παρασκευοπούλου σε αυτόν εδώ το χώρο!

Το κατάστημα ακολουθεί πιστά την εποχικότητα όσον αφορά στα ντόπια προϊόντα, ενώ δεν λέει όχι και στα πιο εξωτικά.

Το έμπειρο προσωπικό τους είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με τις επιλογές σας και να σας προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις. Δεν μπορείτε να φτάσετε στο κατάστημα; Καλέστε τους στο 2551026181 και η παράδοση κατευθείαν στο κατώφλι σας.


Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά Φρούτα - Λαχανικά