Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Συρίδης Δημήτριος
Συρίδης Δημήτριος
Σχολή οδηγών
25ης Μαρτίου 26

Πουκαμισάς
Πουκαμισάς
Φροντιστήρια
Λεωφόρος Μάκρης 31

Crusta
Crusta
Cucina Ristorante
Β. Αλεξάνδρου 20

Ραδιόφωνα

Heat Radio 88,3 (Ξένη μουσική)

Heat Radio 88,3 - Ξένη μουσική
(Ξένη μουσική)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Υ.Ε.Β.
Διεύθυνση: Γ. Καρτάλη 18
Τηλέφωνο: 25510-81883 κ fax 25510-88778

Ο HEATRADIO ιδρύθηκε στις 14 Φεβρουάριο του 1995 και εκπέμπει στους 88.3 MHz για όλη τη Θράκη.

Γνήσιος ανιχνευτής της ποιότητας και οπαδός αποκλειστικά της ξένης μουσικής, δημιούργησε μια κορυφαία σύνθεση ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει καινούριες επιτυχίες σε συνδυασμό με αξέχαστα, κλασσικά, διαχρονικά τραγούδια. Έτσι δημιουργήθηκε και το νέο του σύνθημα «YOURMUSIC - YOURSTATION» (Η μουσική σου – ο σταθμός σου)

Ο HEATRADIO έκανε την πολυπόθητη καινοτομία μεταδίδοντας ΜΟΝΟ ξένη μουσική! Ξεχώρισε και καθιερώθηκε!

Aνανεώνεται συνεχώς τόσο με αποκλειστικές πρώτες μεταδόσεις από την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, όσο και με πρωτοποριακά spots, jingles και διαφημιστικά, τα οποία προέρχονται από τα καλύτερα studio παραγωγής της Αμερικής. 

ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο HEATRADIO καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των ακροατών του, όσο ειδικές και αν είναι, αποσπώντας το μεγαλύτερο ποσοστό ακροαματικότητας για ραδιοφωνικό σταθμό ξένης μουσικής στην Αλεξανδρούπολη και σε ολόκληρο τον Έβρο, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις.

Μάλιστα είναι ο μόνος ραδιοφωνικός σταθμός που βρίσκεται σε υψηλές θέσεις ακροαματικότητας και μεταδίδει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, χωρίς την αναμετάδοση κάποιου ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Από τις αρχές του 2006, ο HEATRADIO έχει τη διαδικτυακή του παρουσία στο Internet μέσω της ιστοσελίδας www.heatradio.gr από όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να ακούσει το πρόγραμμα του σταθμού με ποιότητα ψηφιακού ήχου (CDQuality - 128 Kbps/sec) και επίσης να ενημερώνεται για τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κόσμου.

O HEATRADIO διατηρεί και παρουσία και στα κοινωνικά δίκτυα με τη σελίδα του στο FACEBOOK να έχει 7000 θαυμαστές και από την οποία ενημερώνονται για τα τελευταία μουσικά νέα στη δισκογραφία και τις επιτυχίες του σταθμού.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το 2010, για να γιορτάσει τα 15 χρόνια παρουσίας του και να ευχαριστήσει τους ακροατές του, ο HEATRADIO διοργάνωσε 3 μεγάλα clubevents με ξένους καλλιτέχνες, όπως οι AKCENT, οιMORANDI και η ΙΝΝΑ τα οποία σημείωσαν τεράστια ανταπόκριση από το κοινό, εδραιώνοντας έτσι τον HEATRADIO σαν τον καλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό στην Αλεξανδρούπολη.

Επίσης, ο HEATRADIO συμμετείχε ως χορηγός επικοινωνίας και σε άλλα μεγάλα γεγονότα, όπως το REWORKSFESTIVAL, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΥΧΕΡΟΥ, ΤΙESTOINTHESSALONIKI, κ.α. 

Ο HEATRADIO επίσης υποστηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα με τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις με ζωντανές εκπομπές από καταστήματα της πόλης για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Όλες οι διαφημίσεις στον HEATRADIO μεταδίδονται από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο. Η Κυριακή είναι η ημέρα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (Commercial - Free), κάτι που ξεκίνησε από την αρχή της λειτουργίας του σταθμού, είχε μεγάλη ανταπόκριση και έτσι συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Επίσης, ο διαφημιζόμενος μπορεί να επιλέξει τον αριθμό των μεταδόσεών του και να τις κατανέμει στις ημέρες και τις ώρες που αυτός θέλει, στοχεύοντας έτσι καλύτερα στο κοινό που τον ενδιαφέρει. Το κάθε διαφημιστικό μήνυμα μπορεί να προγραμματιστεί να ακουστεί πρώτο, δεύτερο ή ακόμη και τελευταίο στο διαφημιστικό διάλειμμα, ανάλογα με την προτίμηση του διαφημιζόμενου. 

Ακόμη, υπάρχουν ένθετα με

  • τις 5 κορυφαίες επιτυχίες του HEATRADIO

  • το ΤΟΡ 5 της Αμερικής

  • το ΤΟΡ 5 της Αγγλίας και

  • το ΤΟΡ 5 της Ευρώπης

  • παλιότερες επιτυχίες (ΗΕΑΤ CLASSIC)

που μεταδίδονται ξεχωριστά από τα διαφημιστικά διαλείμματα.

Είκοσι ένα (21) χρόνια αμείωτης προσπάθειας για σωστή ψυχαγωγία, έδωσαν στον HEATRADIO μια ώθηση δυναμικής και έναν ταχύτατο ρυθμό ανάπτυξης στη σχέση επικοινωνίας – διαφήμισης.

Από εσάς θέλουμε να δυναμώσετε την ένταση των απαιτήσεών σας στη ραδιοφωνική διαφήμιση. Ελάτε να μεταμορφώσουμε τις εμπνεύσεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε ένα ζωντανό μήνυμα, μια μουσική εικόνα των προϊόντων ή της επιχείρησής σας.

Ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε με μεθοδικές κινήσεις, διορατικότητα, αυτοπεποίθηση και με τη γνώση της αγοράς και των κανόνων της που κατέχουμε, να διασφαλίσουμε στο έπακρο τη σωστή και αποδοτική προβολή της επιχείρησής σας.

HEATRADIO 88.3 FM. Από το 1995 σταθερά στην πρώτη μνήμη του ραδιοφώνου σας.

Συντονίσου κάνοντας κλικ εδώ.


Ξένη μουσική Ξένη μουσική Ξένη μουσική Ξένη μουσική