Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κακόγουστη φάρσα αναστάτωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 11 μετά από κλήση που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης για σπίτι το οποίο έχει τυλιχθεί στις φλόγες στην Αγνάντια.
Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση από έναν άνδρα, ο οποίος ανέφερε ότι καίγεται το σπίτι του.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής με οχήματα προκειμένου να σβήσουν την φωτιά ενώ το κέντρο επικοινώνησε εκ νέου με το τηλέφωνο από το οποίο είχε δεχτεί την κλήση για το συμβάν.
Ο άνδρας που απάντησε μιλούσε ασυνάρτητα και όταν η Πυροσβεστική έφθασε στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα και δεν υπήρχε λόγος να επιχειρήσουν.
Μάλιστα κάτοικος της περιοχής όταν είδε όλη αυτή την κινητοποίηση πλησίασε τους Πυροσβέστες και τους ενημέρωσε ότι πρόκειται για έναν 35χρονο με ψυχολογικά προβλήματα ο οποίος καλεί την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική.
Να σημειωθεί ότι στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία αλλά και η ΔΕΗ.
Σ.Κ
- Ανοίγει για τα αυτοκίνητα η παραλιακή της Αλεξανδρούπολης
(16-09-2025) - Διαμαρτύρονται στη Νέα Βύσσα για την εξαίρεση από την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ
(16-09-2025) - Σταθμοί απολύμανσης σε δρόμους και αυστηρά μέτρα για την ευλογιά
(16-09-2025) - Έτσι θα διαμορφωθεί η "στροφή Εγνατία" στην Αλεξανδρούπολη (photos)
(16-09-2025) - Δράσεις κατά της παιδικής παχυσαρκίας στη Σαμοθράκη
(16-09-2025)
EN
TR






