Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η Περιφέρεια ΑΜΘ σε Σερβία, Ολλανδία, Βέλγιο για τουριστική προβολή
Σε τρεις χώρες παρουσίασε δράσεις τουριστικού ενδιαφέροντος η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης το τελευταίο διάστημα. Αρχικά στη Σερβία και την πρωτεύουσά της το Βελιγράδι, όπου διοργανώθηκε εκδήλωση με στόχο την προώθηση των τοπικών οίνων που παράγονται σε όλη την Περιφέρεια.
Στη συνέχεια εκπρόσωποι της Περιφέρειας βρέθηκαν στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, όπου έγινε εκτενής παρουσίαση όλων των περιοχών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε τοπικούς τουριστικούς πράκτορες, με στόχο την προσέλκυση τουριστών.
Τέλος, η τρίτη διοργάνωση έγινε στην Αμβέρσα του Βελγίου, όπου υπήρξε έντονο ενδιαφέρον των τουριστικών πρακτόρων, όχι μόνο για τις κλασικές θερινές διακοπές σε θαλάσσιους προορισμούς, αλλά και για τις ορεινές περιοχές της περιοχής και τον γαστρονομικό πλούτο που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης.
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα συνεχίσει να διοργανώνει παρόμοιες δράσεις και σε άλλες περιοχές και χώρες, για να προωθήσει τον σχεδιασμό τουριστικής ανάπτυξης όλων των Περιφεριεακών Ενοτήτων.
- Μήνυση από τη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, στα συνεργεία οπτικής ίνας
(03-09-2025) - Περιοδεία του Υπουργού Υγείας στον Έβρο, με πολλές αντιδράσεις
(03-09-2025) - Κλείνει η Εθνική Τράπεζα στο Σουφλί - Αντίδραση του Δήμου
(03-09-2025) - Πάλι ζημιά από ενήλικους σε παιδική χαρά της Αλεξανδρούπολης
(03-09-2025) - Ένταση και πυροβολισμοί στο Θρακικό Πέλαγος με Τούρκους ψαράδες (video)
(03-09-2025)
EN
TR







