ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Την παραίτηση του Γ. Καίσα ζήτησε ο Β. Λαμπάκης - Κρατάει χρόνια η κολόνια...
16-06-2016
Βαρύς χαρακτηρισμούς για ακόμα μια φορά χρησιμοποίησε χθες κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης αναφερόμενος στον Βουλευτή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Καίσα.
Πρόκειται άλλωστε για μια "κολόνια που κρατάει χρόνια" μεταξύ των δύο ανδρών, με βολές που κατά καιρόύς απεθύνουν ο ένας στον άλλον με μεγάλη ευκολία.
Επιπλέον, ο κύριος Λαμπάκης ζήτησε και την παραίτησή του από Βουλευτή, αποκαλώντας τον "εχθρό του λαού" αναφορικά με το ζήτημα της ίδρυσης Λιμενικής Αλαδημίας στην πρωτεύουσα του Έβρου.
Αξίζει επίσης ν' αναφερθεί και η προ μηνών δήλωση του Βουλευτή αναφερόμενος στον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κ. Λαμπάκης χρειάζεται νευρολόγο - ψυχίατρο.
σαν σημερα
- Νέα κινητοποίηση των κατοίκων για την απομάκρυνση της κεραίας στην οδό Μακρυγιάννη
(04-08-2025) - Αίσιο τέλος για περιπατητή που χάθηκε στη «Κλείδωση Φονιά» στη Σαμοθράκη
(04-08-2025) - Τι περιμένει το Διδυμότειχο από την Υπουργό Πολιτισμού στη νέα της επίσκεψη
(04-08-2025) - Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης: Το φεστιβάλ-θεσμός επιστρέφει για 12η χρονιά!
(04-08-2025) - Καλά στην υγεία τους οι τραυματίες από τη χθεσινή μετωπική σύγκρουση Δικέλλων–Μάκρης
(04-08-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






