ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων της Τουρκίας επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη
18-04-2022
Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε το διήμερο 15-17 Απριλίου αντιπροσωπεία μελών της TURSAB – Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Τουρκίας.
Τα 22 μέλη της αποστολή μεταφέρθηκαν με τα οχήματα του Democritus Travel, φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki και δείπνησαν στον εστιατόριο Άη Γιώργης, όπως ήταν αναμενόμενο αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στην αποστολή συμμετείχαν 22 ιδιοκτήτες και γενικοί διευθυντές τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται κυρίως στον συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό.
Το διήμερο αυτό εκτός από την Αλεξανδρούπολη μεταφέρθηκαν με λεωφορεία του Δημόκριτος travel στην Κομοτηνή και την Ξάνθη και ενημερώθηκαν για την περιοχή ώστε να ενταχθεί στο άμεσο μέλλον στην λίστα των προορισμών που θα προτείνουν στο ευρύ πελατολόγιο τους.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που κύριο στόχο έχει την τόνωση της τουριστικής κίνησης στην ευρύτερη περιοχή.
σαν σημερα
- Δεν πήρε επίσημη θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ για τη μεταφορά της προτομής Σεβήρου στο Διδυμότειχο
(31-07-2025) - Από τα πιο "τσουχτερά ενοίκια" για τους φοιτητές έχει η Αλεξανδρούπολη
(31-07-2025) - Προσχολική αγωγή και δημιουργική απασχόληση παιδιών στον Δήμο Ορεστιάδας
(31-07-2025) - "Περίεργος" βανδαλισμός στο αυτοκίνητο της Αντιδημάρχου Πολιτισμού στην Ορεστιάδα
(31-07-2025) - Πεσμένη η κίνηση στη Σαμοθράκη - Με ελάχιστους επιβατές χθες το καράβι
(31-07-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






