ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στην Αλεξανδρούπολη το Παγκόσμιο & Μεσογειακό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης
09-02-2020
Η Αλεξανδρούπολη είναι έτοιμη να υποδεχθεί και φέτος κορυφαίες διοργανώσεις της συγχρονισμένης κολύμβησης.
Περισσότερες από 500 αθλήτριες από 25-26 χώρες, θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη το χρονικό διάστημα από 3 - 5 Απριλίου καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης.
Σύμφωνα με την κα Χριστίνα Ρουσσίδου η οποία μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» της Δέλτα Τηλεόρασης, η Ελλάδα με την Αλεξανδρούπολη λοιπόν θα είναι ο τρίτος φετινός σταθμός της διοργάνωσης.
Επίσης στις 17-20 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί στην Αλεξανδρούπολη και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Comen Cup, το οποίο είχε φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου τον Αύγουστο του 2014.
σαν σημερα
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






