nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τα νέα γραφεία όπου μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες
Σαμοθράκη: Κοντά στον πολίτη, με νέα δομή εξυπηρέτησης
02-11-2018
Ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης του ισόγειου του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου μετά την καταστροφή του τον Σεπτέμβριο του 2017 και ήδη εγκαταστάθηκαν οι υπηρεσίες Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και του Κέντρου Κοινότητας (ΚΚ) του Δήμου Σαμοθράκης.
Οι υπηρεσίες αυτές προσωρινά λειτουργούσαν στο κτίριο του ΟΤΕ με ευγενική παραχώρηση του οργανισμού.
Οι νέοι χώροι έχουν εύκολη πρόσβαση για όλους και ειδικές προβλέψεις για ΑΜΕΑ και πολύ σύντομα θα διαθέτουν ειδικό χώρο πάρκινγκ και για ΑΜΕΑ.
Είναι χώροι καλαίσθητοι και λειτουργικοί σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον δήμο.
σαν σημερα
- Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025) - Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας στην Αλεξανδρούπολη
(30-06-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






