Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πτώμα ανδρός βρέθηκε σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 μία (01) σορός ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην παραλία Άνθειας Απαλού στην Αλεξανδρούπολη, και συγκεκριμένα στην περιοχή Γαριδοτροφείου.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη σε πολύ προχωρημένη σήψη της εν λόγω σορού, μερικώς αποστεωμένη και ύψους περίπου 1,80cm, η οποία έφερε στο κάτω μέρος γκρι ενεπίγραφη φόρμα και πάνω από αυτή έτερη φόρμα χρώματος γκρι-μπλε, στο πάνω μέρος καφέ-μπεζ πουκάμισο, πάνω από αυτό μπεζ μπλούζα, πάνω από αυτή μαύρο δερμάτινο μπουφάν και πάνω από αυτό μπλε φούτερ με γκρι γράμματα, γκρι παπούτσια αθλητικού τύπου με λευκή σόλα και κορδόνια, καθώς επίσης έφερε μαύρο κασκόλ στο λαιμό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ η ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
- Επανέναρξη υπηρεσιών εκφόρτωσης και αεριοποίησης στον τερματικό σταθμό LNG Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025) - ΑΜΘ: 4,4 εκ. ευρώ, για δωρεάν, ισότιμη και χωρίς αποκλεισμούς πρόσβαση σε βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ
(12-08-2025) - Αεραθλητής από την Αλεξανδρούπολη στη Βαλκανιάδα 2025
(12-08-2025) - Προχωρά το πρόγραμμα μετεγκατάστασης στον Έβρο, με ενίσχυση 10.000 ευρώ
(12-08-2025) - Μεγάλη κινητοποίηση, αλλά πνιγμός δεν υπήρξε στα Δίκελλα Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025)
EN
TR






