Κάτι τρέχει στον Έβρο
Περιφέρεια ΑΜΘ: Στον β' γύρο Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης
Για δεύτερη αναμέτρηση για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ ετοιμάζεται ο Χρήστος Μέτιος με τον "αντάρτη" Χριστόδουλο Τοψίδη.
Συγκεντρώνοντας το ποσοστό 42,26% ο νυν Περιφερειάρχης ΑΜΘ ήρθε πρώτος στο α' γύρο των περιφερειακών εκλογών και με ενσωμάτωση 99,61%, αφήνοντας πίσω του τον κ. Τοψίδη με 35,33%.
Ο κ. Μέτιος επικράτησε με σημαντική διαφορά στους νομούς της Καβάλας, της Ξάνθης και Ροδόπης, ενώ ο Εβρίτης Τοψίδης πέρασε μπροστά σε Θάσο, Δράμα και Έβρο.
Τρίτη δύναμη αναδείχτηκε η παράταξη του Δαμιανού Καγγελίδη, συγκεντρώνοντας 9,29%, ενώ ακολούθησε ο Στέργιος Ηλιόπουλος με 7,31%.
Κλάδης Διονύσιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και Περεντιδης Θεόδωρος με την «Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συμμαχία» συγκέντρωσαν από 5,85% και 1,68% αντίστοιχα.
Αναλυτικά οι σταυροί και τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ
- Σύσκεψη για το λιμάνι της Καμαριώτισσας και των Θέρμων
(30-10-2025) - Βίντεο με την ολοκλήρωση του έργου παράκαμψης του Προβατώνα στον Έβρο (video)
(30-10-2025) - Άσκηση ετοιμότητας την Δευτέρα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
(30-10-2025) - Τα τρακτέρ αύριο στην Κομοτηνή - Θα συμμετάσχουν και Εβρίτες αγρότες
(30-10-2025) - Αναζητείται μοτοσυκλετιστής με πτυσσόμενο γκλομπ στην Αλεξανδρούπολη
(30-10-2025)
EN
TR







