Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ορκίστηκαν οι πρωτοετείς στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου
Σήμερα το πρωί έγινε η τελετή ορκομωσίας των νέων Δόκιμων Αστυφυλάκων στη Σχολή του Διδυμοτείχου.
Παρών ήταν και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγος Δημήτρης Μάλλιος, αποδεικνύοντας έτσι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της ηγεσίας για το "νέο αίμα" που μπαίνει στην Ελληνική Αστυνομία.
Άλλωστε οι σπουδές στις Σχολές Αστυφυλάκων έχουν υψηλό επίπεδο, αφού είναι πλέον απαραίτητο να υπάρχει επαρκής εκπαίδευση για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις και τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος Έλληνας αστυνομικός.
Εντύπωση προκάλεσε σε όσους παραβρέθηκαν στην τελετή, ο μεγάλος αριθμός γυναικών μεταξύ των πρωτοετών.
Αυτή είναι μια πραγματικότητα αφού, όπως γράψαμε προ μηνών στο e-evros.gr, τα πρώτα αποτελέσματα επιτυχίας στη Σχολή Διδυμοτείχου έδειχναν ποσοστό 72% στις γυναίκες. Συγκεκριμένα, από τους 200 επιτυχόντες που είχαν ανακοινωθεί, οι 144 ήταν γυναίκες και οι 56 άνδρες.
Τελικά σήμερα ορκίστηκαν συνολικά 181 πρωτοετείς Δόκιμοι στο Διδυμότειχο.
- Με τροπολογία μόνιμη απαλλαγή αγροτών και αλιέων από το τέλος επιτηδεύματος
(26-03-2024) - 2ο Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwondo ΑΜΘ: 12 μετάλλια για τον Α.Ο.Γ Ταεκβοντό Αλεξανδρούπολης!
(26-03-2024) - Αλεξανδρούπολη: Εκδηλώσεις του Κέντρου Ημέρας για την Υποστήριξη Πασχόντων με Άνοια
(26-03-2024) - Στην Αλεξανδρούπολη μηχανικοί του Υπουργείου Περιβάλλοντος για αυτοψία στις εγκαταστάσεις του FSRU
(26-03-2024) - Ο Τοψίδης ξαναβάζει το προσκήνιο τον κόμβο των Δικέλλων
(26-03-2024)