Κάτι τρέχει στον Έβρο
Οι Κοινωνικές δομές των Φερών θα αποκτήσουν τον χώρο τους
Μετά από 25 χρόνια και πάνω, το κτήριο που στέγαζε τις υγειονομικές δομές των Φερών τα Ιατρεία ΟΓΑ - ΙΚΑ (υγειονομικό και Διοικητικό) θα χρησιμοποιηθεί για τον λόγο που κτίστηκε.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς τομέα Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γκότση Νικόλαο θα στεγάσει το ΚΑΠΗ των Φερών αλλά θα έχει και πολλαπλή δραστηριότητα.
Δημιουργείται χώρος για τους άνδρες (καφενείο) και ειδικός χώρος για τις γυναίκες που θα αναπτύσσουν διάφορες δραστηριότητες (χορό και εικαστικές και παραδοσιακές τέχνες)
Επίσης στο ίδιο κτήριο θα συστεγαστούν το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», η Αποθήκη τροφίμων, η υποστηρικτική των μαγειρείων ,το κοινωνικό παντοπωλείο , η αποθήκη ιματισμού και ένα μικρό ιατρείο και οδοντιατρείο για τα μέλη του ΚΑΠΗ .
Η στέγαση όλων κοινωνικών δομών των Φερών στην ουσία το μετατρέπει σε ένα μικρό πολυκοινωνικό για την Δημοτική Ενότητα των Φερών.
Οι επεμβατικές εργασίες εκτελούνται προς το παρόν με προσωπικό του Δήμου σε συνεργασία με το Πολυκοινωνικό και τον κ. Βαμβακερό.
- Επανέναρξη υπηρεσιών εκφόρτωσης και αεριοποίησης στον τερματικό σταθμό LNG Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025) - ΑΜΘ: 4,4 εκ. ευρώ, για δωρεάν, ισότιμη και χωρίς αποκλεισμούς πρόσβαση σε βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ
(12-08-2025) - Αεραθλητής από την Αλεξανδρούπολη στη Βαλκανιάδα 2025
(12-08-2025) - Προχωρά το πρόγραμμα μετεγκατάστασης στον Έβρο, με ενίσχυση 10.000 ευρώ
(12-08-2025) - Μεγάλη κινητοποίηση, αλλά πνιγμός δεν υπήρξε στα Δίκελλα Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025)
EN
TR






