Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εκατομμύρια άνθρωποι από περισσότερες από 150 χώρες θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό της.
Εκατομμύρια άνθρωποι από περισσότερες από 150 χώρες θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό της.

Ο Δήμος Σαμοθράκης συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

01-06-2024

Ο Δήμος Σαμοθράκης προσκαλεί κάθε ενεργό πολίτη να λάβει μέρος στις δράσεις που θα υλοποιηθούν την Τετάρτη 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η ομάδα εθελοντών του Δήμου σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σαμοθράκης διοργανώνουν καθαρισμό της παραλίας Ακρωτήρι, ενημέρωση σχετικά με την ανακύκλωση και περιβαλλοντικές δραστηριότητες με ανακυκλώσιμα υλικά για τα παιδιά.

CRUSTA


Ώρα δράσεων:
17:30 στο Ακρωτήρι για καθαρισμό,
20:00 στην πλατεία Καμαριώτισσας για ενημέρωση και παιχνίδι

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Καθιερώθηκε το 1973 και από τότε έως σήμερα φέρνει στο προσκήνιο τις πιεστικές περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας, προσκαλώντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δεσμευτούν για την προστασία του πλανήτη.

Για το 2024 η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με κεντρικό σύνθημα n "Our land. Our future. We are #GenerationRestoration.", προτρέπει σε μια παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος με μέτρα και έργα αποκατάστασης της περιβαλλοντικής ισορροπίας. Εκατομμύρια άνθρωποι από περισσότερες από 150 χώρες θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό της.