Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μετανάστες επιτέθηκαν σε οδηγό στον Έβρο – «Ενέδρα» στην μέση του δρόμου
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου στο Βόρειο Έβρο, με εμπλεκόμενους μία οδηγό και παράτυπους μετανάστες.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα καθηγήτρια, κάτοικο του Έβρου, που πραγματοποιούσε τη διαδρομή Πρωτοκκλήσι – Μεταξάδες νωρίς σήμερα το πρωί.
Η οδηγός αναγκάστηκε να διακόψει την πορεία του οχήματος, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία 20 περίπου παράτυπων μεταναστών οι οποίοι άρχισαν να πετούν τις τσάντες τους πάνω στο αυτοκίνητο.
Οι μετανάστες επιχείρησαν να πλησιάσουν το όχημα προκειμένου πιθανότατα να το χρησιμοποιήσουν ώστε να μετακινηθούν.
Ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, άλλαξε πορεία και απομακρύνθηκε με ταχύτητα.
Για το συμβάν μίλησε η οδηγός στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη στο Status Radio και μεταξύ άλλων ανέφερε πως για το περιστατικό έχει μιλήσει στην αστυνομία η οποία και θα επιληφθεί του θέματος.
Σ.Κ
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






