nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους.
Με την Γ.Γ Υποδομών Μαρία- Έλλη Γεράρδη συναντήθηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου
10-02-2022
Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου μαζί με τον Βουλευτή Έβρου κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη βρέθηκαν στην Αθήνα για να συνομιλήσουν με την Γ.Γ Υποδομών κ. Μαρία- Έλλη Γεράρδη για θέματα που ταλανίζουν την περιοχή του Διδυμοτείχου.
Ο Δήμαρχος κ. Χατζηγιάννογλου στάθηκε ιδιαίτερα στην άμεση βελτίωση του Δημοτικού Περιφερειακού Δικτύου κυρίως των απομακρυσμένων οικισμών του Δήμου Διδυμοτείχου καθώς αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Η κ. Γεράρδη άκουσε με προσοχή την ενημέρωση της παρούσας κατάστασης και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για την επίλυση των ζητημάτων.
σαν σημερα
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





