Κάτι τρέχει στον Έβρο
Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη (video)
Ολοκληρώθηκε με λαμπρότητα, χθες το μεσημέρι η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη για την επέτειο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κέντρο της πόλης όπου παρά τη βροχή καταχειροκρότησε τους μαθητές και τα στελέχη του στρατού που παρέλασαν περήφανα στην κεντρική οδό.
Ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης αποβλήτων του υπουργείου Εσωτερικών κ. Καπετάνιος παρευρέθηκε στην παρέλαση της Αλεξανδρούπολης.
Ο κ. Καπετάνιος επισήμανε πως "φαντάσματα" , του ναζισμού άρχισαν και φαίνονται και σήμερα και πως θα πρέπει όλοι οι δημοκρατικοί θεσμοί και πολίτες να είναι εν εγρηγόρσει έτσι ώστε εν τη γενέσει και εν τη αρχή ενωμένοι όπως τότε, όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν όποιον σκεφτεί να βλάψει τη δημοκρατία, την ελευθερία, τον πολιτισμό αυτής της χώρας που έμαθε να μάχεται, που ξέρει να στέκεται όρθια και θα πάει ακόμα καλύτερα γιατί έρχεται από πορεία χιλιάδων χρόνων και θα πάει σε πορεία άλλων χιλιάδων χρόνων.
Εμείς, φυσικά, ήμασταν εκεί και καταγράψαμε ολόκληρη την παρέλαση (την οποία καλύψαμε live στο Facebook) αλλά και ανατριχιάσαμε όταν ακούσαμε τον Εθνικό μας Ύμνο να τραγουδιέται από τα αγήματα του στρατού.
Συγχαρητήρια σε όλους και χρόνια πολλά!
Όλια Γκαντανίδου
Στο πρώτο video παρακολουθήστε όλη η παρέλαση και στο δεύτερο, το οποίο έγινε "viral", αποκαλύπτονται οι πολεμικές σημαίες των σχηματισμών της 12ης Μ/Κ ΜΠ ενώ ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος.
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR






