Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η ομάδα Αιγαίου "ανοίγει πανιά" για Σαμοθράκη!
Για 29η συνεχή χρονιά η Ομάδα Αιγαίου, θα βρεθεί κοντά στους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών, για να προσφέρει πολυεπίπεδες υπηρεσίες αναδεικνύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη σαν τον παράγοντα που αναβαθμίζει τις συνθήκες ζωής των κατοίκων των νησιωτικών περιοχών.
Η Ομάδα Αιγαίου είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται από το 1995 στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αρχιπελάγους προσφέροντας, σε αμιγώς εθελοντική βάση, ιατρικές υπηρεσίες, έργα για αναβάθμιση υποδομών, ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα καθώς και διεξαγωγή πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Με περίπου 80 εθελοντές και εθελόντριες, γιατρούς από διαφορετικές ειδικότητες, νοσηλευτές αλλά και εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό θα βρεθούν στην Σαμοθράκη από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου.
- Θεματικό Εργαστήριο για τον τουρισμό στη Σαμοθράκη
(15-09-2025) - Καθαρίστηκε (προς το παρόν) το Τελωνείο των Κήπων
(15-09-2025) - Αντιπλημμυρικά έργα στην Αγνάντια και στη Συκορράχη Αλεξανδρούπολης
(15-09-2025) - Τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου (φωτο)
(15-09-2025) - Στον Έβρο η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, για τις Κινητές Ομάδες Υγείας
(15-09-2025)
EN
TR







