Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη (video)
Ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από το πρωί της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Έβρου.
Ο κ. Τσίπρας περί τις 12 το μεσημέρι μετέβησε στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης όπου είχε συνάντηση με τους δημάρχους της Θράκης με τους οποίους συζήτησε το θέμα της επένδυσης του χρυσού στην περιοχή.
Μήνυμα προς την Τουρκία
Επίσης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς την Τουρκία λέγοντας "Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου είναι προϋπόθεση για την καλή γειτονία, η Τουρκία πρέπει να σταματήσει αυτήν την κλιμάκωση της έντασης και την παραβατική συμπεριφορά".
Στις 2 περίπου το μεσημέρι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, 'Ανθιμο.
Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με την ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο ξενοδοχείο Grecotel Αστήρ-Εγνατία (19.00).
- Προκαταρκτικές έρευνες για τις ανεμογεννήτριες στο Θρακικό Πέλαγος
(24-10-2025) - Στο Διδυμότειχο η Υπουργός Πολιτισμού για το Τέμενος Βαγιαζήτ - Το απόγευμα στο Σουφλί
(24-10-2025) - Άρχισαν οι εργασίες για ανάπλαση της οδού Ηροδότου στην Αλεξανδρούπολη
(24-10-2025) - Βράβευση ερευνητικής ομάδας του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας
(24-10-2025) - Πανέτοιμος ο "Α.Σ. Άγιος Δημήτριος" Αλεξανδρούπολης, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ
(24-10-2025)
EN
TR






