ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Φέρες: Νέος «έξυπνος» φωτισμός στο γήπεδο ποδοσφαίρου
23-05-2024
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του φωτισμού στο γήπεδο Φερών με αντικατάσταση των ενεργοβόρων παλαιού τύπου φωτιστικών με νέα φωτιστικά σώματα LED.
Η αντικατάσταση του παλαιού ενεργοβόρου συστήματος φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Φερών πραγματοποιήθηκε από την ανάδοχο εταιρεία DASTERI SYSTEMS A.E.
Αναλυτικά, αντικαταστάθηκαν 30 προβολείς παλαιού τύπου συνολικής κατανάλωσης 30KW/h με νέους υπερσύγχρονους «έξυπνους» προβολείς πράσινης τεχνολογίας LED, συνολικής κατανάλωσης 7,2 KW/h με συνολική εξοικονόμηση η οποία θα ξεπεράσει το 80%.
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
σαν σημερα
- Η Ανώτερη Σχολή ΑΚΜΗ και το Επιμελητήριο Έβρου ενώνουν τις δυνάμεις τους
(04-09-2025) - Υποσχέσεις για "μαρίνα" στη Ροδόπη - Η Αλεξανδρούπολη ακόμα περιμένει
(04-09-2025) - Εκδήλωση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) Δήμου Αλεξανδρούπολης
(04-09-2025) - Για ασυδοσία των εταιρειών δικτύων κοινής ωφέλειας, κάνει λόγο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης
(04-09-2025) - Προσλήφθηκε έγκαιρα το προσωπικό καθαριότητας για τα σχολεία της Ορεστιάδας
(04-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







