Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έρχεται τον Ιούλιο η Θερινή Ομάδα Συνάντησης PCA στη Σαμοθράκη
Η «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» (Ε.Α.Π.Π.Π.Π.Ν- Α.Ε.), διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας με τον διακριτικό τίτλο «Πρόσωπον Γίγνεσθαι», διοργανώνει την 17η θερινή & 3η Διεθνή Ομάδα Συνάντησης P.C.A., στη Σαμοθράκη από 7 έως 12 Ιουλίου 2023, η οποία είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Η θερινή Ομάδα Συνάντησης P.C.A. στη Σαμοθράκη αποτελεί ένα συνδυασμό Βιωματικής εμπειρίας, Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων και καλοκαιρινών διακοπών. Απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν με ομάδες ανθρώπων (δασκάλους, εμψυχωτές, προϊστάμενους, κοινωνικούς λειτουργούς, προέδρους συλλόγων, φοιτητές και επαγγελματίες ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών κτλ), αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο ως ευκαιρία συνάντησης και ανατροφοδότησης.
Μέσα λοιπόν από μια εναλλακτική πρόταση συνάντησης και επικοινωνίας, μια εναλλακτική πρόταση βιωματικής εμπειρίας με βάση τις αρχές και το πνεύμα της Προσωποκεντρικής Προσέγγισης και της Παιδοκεντρικής Παιγνιοθεραπείας, έχουμε τη δυνατότητα να σχετιστούμε ξανά στο εδώ και τώρα και να ανατροφοδοτηθούμε μετά από μια μακρά περίοδο ραγδαίων αλλαγών, απωλειών και προκλήσεων.
Τα βιωματικά εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
- Στους Κήπους η κατασκευάστρια εταιρεία για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων
(31-10-2025) - Κώστας Τσιάρας: Χρειάζεται σοβαρότητα στην αντιμετώπιση της ευλογιάς
(31-10-2025) - Ετοιμάζονται κινητοποιήσεις από τους Σουφλιώτες, στο συνέδριο της ΚΕΔΕ
(31-10-2025) - Παράνομη ρίψη λυμάτων στην περιοχή της Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης
(31-10-2025) - Ξεκινά και φέτος η Πανελλαδική Γιορτή Θηλασμού στον Έβρο
(31-10-2025)
EN
TR







