ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Επιπλέον 1,5 εκ. € από το ΕΣΠΑ για προμήθειες εξοπλισμού στο ΠΓΝΑ
29-01-2021
Επιπλέον 1,5 εκ. € θα διατεθούν από το ΕΣΠΑ για δύο προμήθειες εξοπλισμού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Η πρώτη προμήθεια αφορά σε ένα νέο ψηφιακό αγγειογράφο – στεφανιογράφο για τις ανάγκες της Αιμοδυναμικής Μονάδας της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής και η δεύτερη σε ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των τμημάτων Ιματισμού και Μαγειρείων (πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτικό σύστημα και φούρνους).
Για την ένταξη των δύο αυτών προμηθειών στο ΕΣΠΑ, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ είχε τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του ΠΓΝΑ Βαγγέλη Ρούφο, τον διευθυντή της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, Καθηγητή Καρδιολογίας Δημήτρη Τζιακά και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Βενετίδη.
σαν σημερα
- Επανέναρξη υπηρεσιών εκφόρτωσης και αεριοποίησης στον τερματικό σταθμό LNG Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025) - ΑΜΘ: 4,4 εκ. ευρώ, για δωρεάν, ισότιμη και χωρίς αποκλεισμούς πρόσβαση σε βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ
(12-08-2025) - Αεραθλητής από την Αλεξανδρούπολη στη Βαλκανιάδα 2025
(12-08-2025) - Προχωρά το πρόγραμμα μετεγκατάστασης στον Έβρο, με ενίσχυση 10.000 ευρώ
(12-08-2025) - Μεγάλη κινητοποίηση, αλλά πνιγμός δεν υπήρξε στα Δίκελλα Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






