Κάτι τρέχει στον Έβρο
Διεξαγωγή Σεμιναρίου Εργασιακής Συμβουλευτικής στην Αλεξανδρούπολη
Σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης (Αίνου 46) από το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σκοπός αυτού είναι η υποστήριξη, κατάρτιση, και επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου υπολογίεζεται στις τέσσερις ώρες (10:00-14:00), ενώ η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν.
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα μιλήσουν εκπρόσωποι από το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ, το Επιμελητήριο Έβρου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, καθώς και το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Το Συμβουλευτικό Κέντρο ενημερώνει τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένων θέσεων (υποβολή αιτήσεων έως 15 Απριλίου 2018).
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, στο τηλέφωνο 2551025629 και στο email: isotita@alexpolis.gr
- Η Αλεξανδρούπολη ανοίγει την αυλαία στην ένταξη: Νέα αρχή για τους "ΑΜΕΑ Θεατρόφιλους"
(14-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Καλλιεργούσε στο αγρόκτημα του χασισόδεντρα
(14-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε μέσα σε διαμέρισμα
(14-09-2025) - Έτσι... φαντάζει το νέο τελωνείο των Κήπων (φωτο)
(14-09-2025) - Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις κατατακτήριες στο Μουσικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
(14-09-2025)
EN
TR






