ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 2ας Ιανουαρίου 2026
Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (1-1-2026) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις -3- μη νόμιμους μετανάστες.
Επιπλέον όπως προέκυψε ο οδηγός διακινητής παρέμενε παράνομα στη Χώρα και για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών είχε δηλωθεί κλοπή την 2-12-2025 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το ανωτέρω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.
- Σύσκεψη για το λιμάνι της Καμαριώτισσας και των Θέρμων
(30-10-2025) - Βίντεο με την ολοκλήρωση του έργου παράκαμψης του Προβατώνα στον Έβρο (video)
(30-10-2025) - Άσκηση ετοιμότητας την Δευτέρα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
(30-10-2025) - Τα τρακτέρ αύριο στην Κομοτηνή - Θα συμμετάσχουν και Εβρίτες αγρότες
(30-10-2025) - Αναζητείται μοτοσυκλετιστής με πτυσσόμενο γκλομπ στην Αλεξανδρούπολη
(30-10-2025)
EN
TR







