ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλλάζει "πρόσωπο" η παραλιακή ζώνη Αλεξανδρούπολης
16-12-2019
Νέο πρόσωπο αποκτά η παραλία της Αλεξανδρούπολης, καθώς ήδη τα τμήματα που έχουν ολοκληρωθεί και έχουν παραδοθεί στους πολίτες έχουν γίνει πόλος έλξης!
Όσον αφορά την περιοχή κάτω από το Φάρο, να θυμίσουμε πως στο έργο περιλαμβάνεται η δημιουργία ζώνης περιπάτου, δημοτικής πλαζ, χώρων αθλητικών δραστηριοτήτων, ψυχαγωγίας παιδιών και χώρων πρασίνου.
Συγκεκριμένα προβλέπεται η κατασκευή πίστας skateboard, γηπέδου handball και beachvolley, παιδικής χαράς αλλά και χώρου κοινωνικών εκδηλώσεων.
Δείτε τι ακριβώς περιλαμβάνει η ανάπλαση της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης του λιμένα Αλεξανδρούπολης:
σαν σημερα
- Νέα Διεύθυνση στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπολης
(25-09-2025) - Τριήμερο υποδοχής νέων φοιτητών στο Τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας
(25-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Τρίχρονο παιδί με αυτισμό "εγκλωβισμένο" στο σπίτι λόγω γραφειοκρατίας & αδιαφορίας!
(25-09-2025) - Σκληρή πολιτική "κόντρα" στον Δήμο Σαμοθράκης
(25-09-2025) - 300.000 ευρώ για τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα στην Αλεξανδρούπολη
(25-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






