Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Εξασφαλίστηκε το δικαίωμα των ΑμεΑ να έχουν πρόσβαση στην πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου
Το δικαίωμα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, να έχουν πρόσβαση στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου "Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης", εξασφάλισε ο δήμος Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα, με μία ακόμη συσκευή που προσφέρει σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα πρόσβαση στην πισίνα με έναν ασφαλή, άνετο και λειτουργικό τρόπο, εξοπλίστηκε πρόσφατα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης.
Ο νέος αυτός γερανός πισίνας είναι λειτουργικός και κορυφαίος όσον αφορά το σχεδιασμό, την τεχνολογία και την αντοχή ανύψωσης η οποία ανέρχεται στα 140 κιλά.
Η κατασκευάστρια εταιρία φρόντισε να εξασφαλίσει όλα τα μέτρα ασφαλείας, τόσο για το χρήστη όσο και για το διαχειριστή.
Επιπλέον πραγματοποιήθηκε η προμήθεια ειδικού καροτσιού για τα άτομα αυτά από το χώρο των αποδυτηρίων στο χώρο της πισίνας!
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





