Κάτι τρέχει στον Έβρο
Χωρίς πρωινά δρομολόγια τρένων ο Έβρος μέχρι και τη Δευτέρα
Με ανακοίνωση της Hellenic Train, γίνεται γνωστό οτι από αύριο Σάββατο 31 Μαΐου, μέχρι και τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, τα πρωινά δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη προς Ορμένιο και αντίστροφα, δεν θα πραγματοποιηθούν.
Συγκεκριμένα δεν θα γίνουν τα εξής δρομολόγια και τις τρεις ημέρες:
-05:40 το πρωί αμαξοστοιχία 1680 από Αλεξανδρούπολη, με τελικό προορισμό το Ορμένιο.
-08:45 το πρωί αμαξοστοιχία 1681 από το Ορμένιο, με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά το παραπάνω διάστημα, τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις εκτός από τους σταθμούς Σάκκος, Καβύλη, Μαράσια, Δίλοφος, Πτελέα και Πύθιο.
Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία, τα δρομολόγια θα διακοπούν, λόγω "διέλευσης εμπορευματικών αμαξοστοιχιών".
Σύμφωνα με ανεπίσημες πλοροφορίες, πρόκειται για αμαξοστοιχίες που θα μεταφέρουν στρατιωτικά οχήματα και υλικό για τη μεγάλη άσκηση του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται και στη χώρα μας από αυτήν την εβδομάδα, μέχρι τις 9 Ιουνίου.
- Στον Έβρο τη Δευτέρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
(02-08-2025) - Έβρος: Επίσκεψη Ζαχαράκη & Συρίγου στη Ρούσσα για την αναγνώριση των Μπεκτασήδων Αλεβιτών
(02-08-2025) - Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στο Διδυμότειχο για την αποκατάσταση του Κάστρου
(02-08-2025) - Συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης οι γονείς της 11χρονης που πνίγηκε στον Ίμερο
(02-08-2025) - Δωρεάν οφθαλμολογικές & παιδιατρικές εξετάσεις στο νησί της Σαμοθράκης
(02-08-2025)
EN
TR







