Κάτι τρέχει στον Έβρο
Χρειάστηκαν τρία τέστ για να ανιχνευτεί ο κορωνοϊός σε γυναίκα από την Ροδόπη
Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας: Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε γυναίκα που είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για προγραμματισμένη επέμβαση.
Την περασμένη Παρασκευή, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, βγήκε θετικό το τρίτο test στο οποίο υποβλήθηκε, και αφού τα προηγούμενα δύο ήταν αρνητικά και δεν παρουσίαζε κανένα σύμπτωμα.
Η γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοικος Ροδόπης, απομονώθηκε αρχικά σε χώρο του νοσοκομείου και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο για να μπει σε επταήμερο κατ΄ οίκον περιορισμό, όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
«Δεν υπάρχει ανησυχία, ακολουθήθηκαν όλες οι οδηγίες, τόσο για τη γυναίκα όσο και για το προσωπικό του νοσοκομείου», διαβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Χρήστος Καπετανίδης.
- Τις πρώτες δεσμεύσεις περιουσιών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
(05-09-2025) - Δηλητηριασμένα δολώματα βρέθηκαν στον Απαλό Αλεξανδρούπολης
(05-09-2025) - Δεν υπήρξαν συλλήψεις για το συνεργείο οπτικής ίνας στον ποδηλατόδρομο της Αλεξανδρούπολης
(05-09-2025) - Επίσκεψη του Υφυπουργού Κωνσταντίνου Κατσαφάδου σε DASTERI (video)
(05-09-2025) - Έκκληση για βοήθεια: Η Κριστίν και ο Στράτος από τη Σαμοθράκη μας χρειάζονται!
(05-09-2025)
EN
TR






