Κάτι τρέχει στον Έβρο
Χειροπέδες σε 40χρονη με ποικιλία ναρκωτικών ουσιών στο λιμάνι της Σαμοθράκης!
Στη σύλληψη μίας 40χρονης αλλοδαπής υπηκόου Σερβίας προχώρησαν την Παρασκευή το απόγευμα οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές στη Σαμοθράκη, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη χερσαία ζώνη του λιμένα Καμαριώτισσας από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Σαμοθράκης και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε στενή συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Καθοριστική στάθηκε η συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών με το όνομα «ΛΑΪΚΑ».
Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της 40χρονης και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη («σοκολάτα») μικτού βάρους 12,5 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με τη δραστική παραισθησιογόνο ουσία διμεθυλοτρυπταμίνη (DMT) μικτού βάρους 1,1 γραμμαρίου, καθώς και μία πλαστική συσκευασία με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη καθαρού βάρους 28,1 γραμμαρίων.
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ οι κατασχεθείσες ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στην αρμόδια χημική υπηρεσία για εργαστηριακή ανάλυση.
- Προκαταρκτικές έρευνες για τις ανεμογεννήτριες στο Θρακικό Πέλαγος
(24-10-2025) - Στο Διδυμότειχο η Υπουργός Πολιτισμού για το Τέμενος Βαγιαζήτ - Το απόγευμα στο Σουφλί
(24-10-2025) - Άρχισαν οι εργασίες για ανάπλαση της οδού Ηροδότου στην Αλεξανδρούπολη
(24-10-2025) - Βράβευση ερευνητικής ομάδας του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας
(24-10-2025) - Πανέτοιμος ο "Α.Σ. Άγιος Δημήτριος" Αλεξανδρούπολης, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ
(24-10-2025)
EN
TR







