Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τρία άτομα σκόρπισαν τον τρόμο στο Διδυμότειχο
Χειροπέδες σε τρία άτομα πέρασαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Διδυμοτείχου το μεσημέρι του Σαββάτου με την κατηγορία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα οι τρεις δράστες το απόγευμα της Παρασκευής ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιχείρησαν να αφαιρέσουν από την κατοχή ενός περαστικού προσωπικά του αντικείμενα. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να κρατούσε αιχμηρό αντικείμενο.
Η απόπειρα ωστόσο απέτυχε, καθώς ο παθών κατάφερε να τραπεί σε φυγή, αποφεύγοντας τη ληστεία. Οι δράστες συνελήφθησαν την επόμενη ημέρα το πρωί και κατά τον αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ένας από τους συλληφθέντες δεν είχε εκδώσει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ενώ σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Διδυμοτείχου.
- Το αμερικάνικο πλοίο «ARC Commitment» ξεφόρτωσε στρατιωτικά οχήματα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(07-10-2025) - Σε διαγωνισμό κοινοτομίας διακρίθηκε ομάδα του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας
(07-10-2025) - Συνάντηση των πρυτανικών αρχών του ΔΠΘ και του ΑΠΘ στην Κομοτηνή
(07-10-2025) - Απαγόρευση διέλευσης από τις ιρλανδικές διαβάσεις Καστανεών και Ριζίων
(07-10-2025) - Αρνητικό αποτέλεσμα με πτώση εσόδων κατά 35,69% στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης
(07-10-2025)
EN
TR







