Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Θηβαίος

Κάτι τρέχει στον Έβρο

'Το Ποτάμι' του Σ. Θεοδωράκη έρχεται στην Θράκη.

'Το Ποτάμι' του Σ. Θεοδωράκη έρχεται στην Θράκη.

25-04-2014
Με στόχο να προβάλει τις θέσεις του για την ακριτική Ελλάδα αλλά και για τα ζητήματα που αφορούν τις μειονότητες που ζουν στη Θράκη και ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο της επικαιρότητας, ο Σταύρος Θεοδωράκης προγραμματίζει η επόμενη περιοδεία του, το προσεχές Σαββατοκύριακο, να είναι στην Αλεξανδρούπολη και στη Κομοτηνή.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», κατά τη συνήθη τακτική που ακολουθεί στις περιοδείες του ανά την ελληνική περιφέρεια, θα συνομιλήσει με κατοίκους, θα γνωρίσει φίλους και εθελοντές και θα απαντήσει σε ερωτήματα δημοσιογράφων.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του στη Θράκη:
Ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Μαρία Δημητρίου και Νίκο Ορφανό, το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφτεί την Ξάνθη. Tο πρωί της Κυριακής στις 11 θα βρίσκεται στην Κομοτηνή, στη Λέσχη Κομοτηναίων και στις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας στο café Alter Ego στην Αλεξανδρούπολη.

Εκεί, θα συνομιλήσει με κατοίκους, θα γνωρίσει φίλους και εθελοντές και θα απαντήσει σε ερωτήματα δημοσιογράφων.
Πηγή: komotinipress.gr