Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το μεσημέρι στον Έβρο Μηταράκης, Χρυσοχοΐδης & Νέχαμερ
Σήμερα το πρωί ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, υποδέχθηκε στις 08:30 στο γραφείο του την αυστριακή αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας, κ. Καρλ Νέχαμερ και στη συνάντηση συμμετείχε και ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.
Στη συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας μετέβη στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη .
Στις 11:00 είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη, στο υπουργείο.
Οι κ.κ. Μηταράκης και Κουμουτσάκος, από κοινού με την αυστριακή αντιπροσωπεία και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη, θα αναχωρήσουν το μεσημέρι (15:30) με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, όπου και θα επισκεφθούν τις περιοχές Καστανιές και Φέρες στον Έβρο.
Τον περασμένο Μάρτιο η Αυστρία είχε αποστείλει στον Έβρο μονάδα των ειδικών δυνάμεων Cobra προς ενίσχυση των ελληνικών δυνάμεων.
Τέλος οι κ.κ. Μηταράκης και Κουμουτσάκος, μαζί με τον κ. Νέχαμερ και την αυστριακή αντιπροσωπεία, θα μεταβούν στη Χίο όπου, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας θα ενημερωθεί για το έργο της Ακτοφυλακής.
- Πανηγυρίζουν οι ναοί & τα παρεκκλήσια της Αγίας Παρασκευής που θεωρείται προστάτιδα των ματιών
(25-07-2025) - "Έγκλημα" κατ' εξακολούθηση οι ανεξέλεγκτοι σκουπιδότοποι
(25-07-2025) - Σβήσιμο γκράφιτι και συνθημάτων στην Αλεξανδρούπολη
(25-07-2025) - Σε βόρειο Έβρο και Σαμοθράκη η προσοχή για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
(25-07-2025) - Ανώτατη Διοίκηση Θράκης και υπόγεια οχυρωματικά έργα στον Έβρο
(25-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





