- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το επιβατηγό πλοίο "SAONISOS" άλλαξε πορεία για να συνδράμει στην διάσωση ανθρώπων (video)
Το επιβατηγό πλοίο "SAONISOS" το οποίο σήμερα το πρωί εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη μετά απο εντολή του θαλάμου επιχειρήσεων του Υπουργείου Εμπορικης Ναυτιλίας άλλαξε πορεία κατευθυνόμενο σε σκάφος προκειμένου να συνδράμει σε πιθανή διάσωση και περισυλλογή.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παράτυπους μετανάστες οι οποίοι εντοπίστηκαν σε φουσκωτή βάρκα ανοιχτά της Μάκρης.
Ο κύριος Μανούσης με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ανέφερε τα εξής: "Το SAONISOS αφού προσέγγισε μία πλαστική λέμβο γεμάτη απο επιβάτες ανοικτά της ΜΑΚΡΗΣ παρέμενε σε επιφυλακή μέχρι που ήρθε πριν λίγο το σκάφος του Λιμενικού το οποίο θα μετακινήσει την λέμβο. Έτσι μπορεί πλέον το SAONISOS να συνεχίσει το ταξίδι του. Τέλος καλο, όλα καλά."
Να σημειωθεί πως τα περιστατικά προσέγγισης του Έβρου μέσω θαλάσσης ολοένα και πληθαίνουν αφού τους τελευταίους μήνες είναι ένα φαινόμενο σχεδόν καθημερινό.
EN
TR






