Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το αθλητικό «μπαλόνι» έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης - δείτε τα θέματα
Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 13: 45 το μεσημέρι πρόκειται να λάβει χώρα η 25η Συνεδρίαση του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, εντός του κτηρίου της Δημοτικής Αρχής.
Ανάμεσα στα 5 θέματα, ξεχωρίζει η Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο ¨Προμήθεια και Εγκατάσταση Θόλου Στέγασης Αθλητικών Δραστηριοτήτων, με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών & Καθημερινότητας, Γιάννη Βαταμίδη.
Διαβάστε τα θέματα αναλυτικά:
1. Αιτήσεις-Ενημερώσειs.
2. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσιών από το Δ.Σ. ¨Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μηνός Ιουλίου 2018¨(Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)
3. Διαγραφή οφειλής από Βεβαιωτικούς χρηματικούς καταλόγους, λόγω λανθασμένης εγγραφής παραβάσεων Κ.Ο.Κ.» (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)
3. Διαγραφή προστίμου Ν. 4039/2012 όπως τροποποιήθηκε από τον 4235/2014 "Για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό", λόγω ανάκλησης του προστίμου (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)
4. Έγκριση δαπανών για τη διοργάνωση της 23ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών (Εισηγ. κ. Γκότσης Ν.)
5. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο ¨Προμήθεια και Εγκατάσταση Θόλου Στέγασης Αθλητικών Δραστηριοτήτων¨ (Εισηγ. κ. Βαταμίδης Ι.)
- Σήμερα γιορτάζουμε το "Πάσχα του καλοκαιριού"
(15-08-2025) - Δεκαπενταύγουστος στις Παναγίες του Έβρου
(15-08-2025) - Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη Φορέων για την προστασία από δασικές πυρκαγιές
(15-08-2025) - Η επιστροφή του Ασπροπάρη που σώθηκε από την πυρκαγιά του Δάσους Δαδιάς
(15-08-2025) - Αναβολή του "παραδοσιακού μπάλου" στη Σαμοθράκη, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
(15-08-2025)
EN
TR






