Κάτι τρέχει στον Έβρο
Tάγμα από τον Έβρο στη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας.
Και ένα τάγμα από τον Έβρο συμμετείχε στη φετινή στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Ήταν η πρώτη φορά που τάγμα από τον Έβρο παρήλασε στην πρωτεύουσα στο πλαίσιο εθνικής επετείου. Συμμετείχαν εκπρόσωποι από 4 τάγματα της περιοχής: Αλεξανδρούπολης, Τραιανούπολης, Φερών και Τυχερού.
Παράλληλα συμμετείχαν και ένα τάγμα Εθνοφυλακής από τη Ρόδο και τα ιστορικά λάβαρα του Αγώνα από τη Μάνη, την Ύδρα, τις Σπέτσες, τα Ψαρά, την Κρήτη, καθώς και το λάβαρο του Ρήγα Φεραίου, μετά το τμήμα των πολεμικών σημαιών του Στρατού Ξηράς.
Η στρατιωτική παρέλαση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και απουσία κιγκλιδωμάτων αποτέλεσε την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Την παρέλαση παρακολούθησαν, επίσης, ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας, η πρόεδρος της Βουλής Ζ.Κωνσταντοπούλου και άλλοι επίσημοι.
- Στον Έβρο τη Δευτέρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
(02-08-2025) - Έβρος: Επίσκεψη Ζαχαράκη & Συρίγου στη Ρούσσα για την αναγνώριση των Μπεκτασήδων Αλεβιτών
(02-08-2025) - Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στο Διδυμότειχο για την αποκατάσταση του Κάστρου
(02-08-2025) - Συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης οι γονείς της 11χρονης που πνίγηκε στον Ίμερο
(02-08-2025) - Δωρεάν οφθαλμολογικές & παιδιατρικές εξετάσεις στο νησί της Σαμοθράκης
(02-08-2025)
EN
TR






