Κάτι τρέχει στον Έβρο
Συνεχίζονται οι επιδιορθώσεις στο οδικό δίκτυο του Έβρου – Παραδόθηκε τμήμα στο ύψος της Λυκόφης
Παραδόθηκε τμήμα στο ύψος της Λυκόφης του Έβρου που υλοποιεί η Περιφέρεια ΑΜΘ.
Ο δρόμος, λόγω παλαιότητας είχε υποστεί μεγάλες φθορές, με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία του να είναι επικίνδυνος για τους οδηγούς. Όλα αυτά όμως όπως φαίνεται, αλλάζουν καθώς συνεχώς παραδίδονται σε κυκλοφορία καινούρια τμήματα της οδού, με πιο πρόσφατο, το κομμάτι του δρόμου λίγο πριν την Λυκόφη.
Τα συνεργεία της Περιφέρειας δουλεύουν ασταμάτητα προκειμένου να επιδιορθωθούν όλα τα προβλήματα του οδικού δικτύου, όπου αυτά υπάρχουν,μέχρι και τα σύνορα με τη Βουλγαρία.
Στόχος της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, είναι να αποκατασταθεί όλος ο δρόμος, στον βόρειο Έβρο, και να τοποθετηθεί φωτισμός όπου είναι απαραίτητος, ένα έργο συνολικής αξίας, 9 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημητρη Πέτροβιτς.
Ένα έργο αναγκαίο καθώς, υπάρχουν ακόμα αρκετά σημεία της ασφάλτου που χρήζουν επιδιόρθωσης, προκειμένου οι οδηγοί να κινούνται με ασφάλεια.
- Αδελφοποιήθηκε ο Δήμος Σουφλίου με τον Δήμο Βιζύης της Τουρκίας
(27-08-2025) - Στον Έβρο την επόμενη εβδομάδα, ο Υπουργός Μετανάστευσης, Θάνος Πλεύρης
(27-08-2025) - Έλεγχοι και στον Έβρο για αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ λόγω πυρκαγιών και πλημμυρών
(27-08-2025) - Μονιμοποιήθηκαν 385 συνοριοφύλακες στον Έβρο
(27-08-2025) - Σύλληψη στην Αλεξανδρούπολη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
(27-08-2025)
EN
TR






