ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Οι δύο Τούρκοι 24 και 33 ετών είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Συνελήφθησαν στον Έβρο οι δύο Τούρκοι ισοβίτες που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές Κασσάνδρας
19-09-2017
Συνελήφθησαν στον Έβρο και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι Αλεξανδρούπολης, σήμερα, οι δύο Τούρκοι ισοβίτες που είχαν δραπετεύσει από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, περίπου στις 4 τα ξημερώματα εντόπισαν τους 2 ισοβίτες, πεζούς, στο Μοναστηράκι.
Οι δύο Τούρκοι 24 και 33 ετών είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Την περασμένη Πέμπτη είχαν καταφέρει να αποδράσουν από τις φυλακές.
Οι δύο δραπέτες πρόσφεραν εργασία στους λαχανόκηπους των φυλακών και όπως όλα δείχνουν ξέφυγαν από την επιτήρηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων με αποτέλεσμα την δραπέτευσή τους.
Όλια Γκαντανίδου
σαν σημερα
- Σύλληψη δύο ατόμων στα σύνορα Ορμενίου, για τηλεφωνικές απάτες
(20-09-2025) - Τουρκικά & Πρώτες βοήθειες: Δύο νέα τμήματα στο ΚΔΒΜ του δήμου Αλεξανδρούπολης
(20-09-2025) - Ορεστιάδα: Σε 15ετή αδράνεια το «εργαλείο» για την αντιμετώπιση των ζωονόσων
(20-09-2025) - Τη Δευτέρα η Σαμοθράκη θα αποχαιρετήσει τον Στράτο Σαλαμανή που στήριξε η κοινωνία με αγάπη
(20-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






