Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στο ΚΥΤ Φυλακίου Ορεστιάδας μεταφέρονται οι 92 μετανάστες που είχαν εντοπιστεί γυμνοί
Στις δομές του ΚΥΤ Φυλακίου Ορεστιάδας μεταφέρονται οι μετανάστες που είχαν εντοπιστεί την περασμένη εβδομάδα γυμνοί στην περιοχή των Φερών του Έβρου.
Η επιχείρηση μεταφοράς των μεταναστών συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα, ενώ υποβάλλονται σε σειρά εξετάσεων από γιατρούς και ψυχολόγους. Οι 34 μετανάστες που απομένουν, θα μεταφερθούν στην δομή του Φυλακίου μέχρι αύριο το μεσημέρι.
Την περασμένη εβδομάδα, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, σε συνεργασία με τον frontex, διέσωσαν 92, παράνομους μετανάστες από τις όχθες του ποταμού Έβρου, οι οποίοι είχαν εγκαταλειφθεί στο σημείο εντελώς γυμνοί.
Πολλοί από αυτούς έφεραν σημάδια κακοποίησης. Το περιστατικό καταγγέλθηκε διεθνώς από την ελληνική διπλωματία, ώστε να αποκαλυφθεί η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία.
- «Όχι» από το Δημοτικό Συμβούλιο Σουφλίου στο κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ σε Σουφλί & Τυχερό
(02-11-2025) - Έτοιμη για την εκτόξευση του Νανοδορυφόρου MICE-1 η Prisma Electronics
(02-11-2025) - «Να μάθουμε να αγαπάμε» – Παρέμβαση του Μητροπολίτη κ. Ανθίμου στην εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία
(02-11-2025) - Θύμα απάτης με αγγελίες για κουτάβια στο διαδίκτυο έπεσε μια γυναίκα στις Φέρες
(02-11-2025)
EN
TR







