ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στις 3 Ιουνίου ξεκινούν οι πτήσεις Αλεξανδρούπολη - Αγία Πετρούπολη
11-05-2016
Στις 3 Ιουνίου 2016, αναμένεται να ξεκινήσουν οι πτήσεις που θα συνδέουν την Αλεξανδρούπολη με την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Επίτιμου Πρόξενου της Ρωσίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κων/νου Γκαμπαερίδη, όλα είναι σχεδόν έτοιμα, προκειμένου η πόλη της Αλεξανδρούπολης να υποδεχθεί τους Ρώσους τουρίστες, ενώ υπογράμμισε το έντονο ενδιαφέρον αεροπορικής εταιρείας, από την Ελλάδα.
Όπως υποστήριξε ο ίδιος, αναμένεται η υποβολή της πρότασης της Ελληνικής εταιρείας και αφού εξεταστεί θα αποφασιστεί αν θα είναι αυτή που θα εκτελεί τα δρομολόγια, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή δεν ευδοκιμήσει η συνεργασία αυτή, τότε τις πτήσεις θα αναλάβει Ρωσική αεροπορική εταιρία, όπως αρχικά είχε προβλεφθεί.
σαν σημερα
- Μειωμένη υδροδότηση στην Αισύμη - Εμφιαλωμένο νερό για τους κατοίκους
(03-11-2025) - Στον Έβρο αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός και αυτήν την εβδομάδα
(03-11-2025) - Κατεβαίνουν τα τρακτέρ των αγροτών στην Αλεξανδρούπολη - Αστυνομικό "μπλόκο"
(03-11-2025) - Πόσα πήραν οι καλλιτέχνες στον φετινό Άρδα - Τα επίσημα στοιχεία
(03-11-2025) - Τοποθέτηση υπόγειων κάδων απορριμμάτων σε τρεις δρόμους της Αλεξανδρούπολης
(03-11-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






