Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στα "άδυτα" του Κινητού Επιχειρησιακού Κέντρου "Όλυμπος" της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα Λουτρά (video)
Μπήκαμε στο Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που στήθηκε στα Λουτρά προκειμένου να συνδράμει στο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διαθέτει συνολικά 4 τέτοια κινητά στρατηγεία και το 1 εξ αυτών βρέθηκε στις φωτιές των Λουτρών και έπαιξε τον δικό του ρόλο στην καταπολέμηση τους.
Το "Όλυμπος" χρησιμοποιείται σε μεγάλες φωτιές αλλά και κρίσεις ανά την Ελλάδα και ιδίως σε δύσβατες περιοχές όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας άρα και συντονισμού των δυνάμεων που επιχειρούν.
Το φορητό επιχειρησιακό κέντρο, είναι εξοπλισμένο με ίντερνετ, τηλεφωνικές γραμμές, fax και υπερσύγχρονη κάμερα η οποία ζουμάρει στο σημείο που επιχειρούν οι Πυροσβέστες.
Το e-evros.gr κατάφερε και μπήκε στο εσωτερικό του και κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες.
Δείτε στο video τις λεπτομέρειες:
- Στους Κήπους η κατασκευάστρια εταιρεία για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων
(31-10-2025) - Κώστας Τσιάρας: Χρειάζεται σοβαρότητα στην αντιμετώπιση της ευλογιάς
(31-10-2025) - Ετοιμάζονται κινητοποιήσεις από τους Σουφλιώτες, στο συνέδριο της ΚΕΔΕ
(31-10-2025) - Παράνομη ρίψη λυμάτων στην περιοχή της Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης
(31-10-2025) - Ξεκινά και φέτος η Πανελλαδική Γιορτή Θηλασμού στον Έβρο
(31-10-2025)
EN
TR






