Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σε ποιο σχολείο στην Αλεξανδρούπολη θα λειτουργήσει ο τομέας Ναυτιλιακών σπουδών
Ανακοινώθηκε από τα Υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας η ίδρυση του τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο 4ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούπολης από το σχολικό έτος 2022-2023.
Λαμβάνοντας υπόψη το έντονο ενδιαφέρον για την αναβάθμιση και τον γεωστρατηγικό ρόλο του λιμανιού της πόλης, η ίδρυση τομέα Ναυτιλιακών σπουδών δίνει τη δυνατότητα σύγχρονων σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, διευρύνοντας παράλληλα τις επαγγελματικές προοπτικές των μαθητών με τις ειδικότητες «Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού» και «Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού».
Ο τομέας Ναυτιλιακών θα λειτουργήσει κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στο 4ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούπολης.
Θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το 4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης για τη λειτουργία του συγκεκριμένου τομέα στις 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στο σχολέιο, στην οδό Αμμοχώστου 4.
- Τις πρώτες δεσμεύσεις περιουσιών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
(05-09-2025) - Δηλητηριασμένα δολώματα βρέθηκαν στον Απαλό Αλεξανδρούπολης
(05-09-2025) - Δεν υπήρξαν συλλήψεις για το συνεργείο οπτικής ίνας στον ποδηλατόδρομο της Αλεξανδρούπολης
(05-09-2025) - Επίσκεψη του Υφυπουργού Κωνσταντίνου Κατσαφάδου σε DASTERI (video)
(05-09-2025) - Έκκληση για βοήθεια: Η Κριστίν και ο Στράτος από τη Σαμοθράκη μας χρειάζονται!
(05-09-2025)
EN
TR






