ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκαν περιοχές του Έβρου
09-04-2020
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας περιοχές της Π.Ε. Έβρου και ειδικότερα, οι κοινότητες Μικρού Δερείου, Κυριακής, Πρωτοκκλησίου και Μάνδρας.
Η κήρυξη έκτακτης ανάγκης έχει σκοπό τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν από τις 03 Απριλίου έως και τις 06 του ίδιου μήνα.
Οι εν λόγω κηρύξεις θα ισχύουν από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για 6 μήνες (έως και 05 Οκτωβρίου).
Δεκάδες στρέμματα με καλλιέργειες στο Διδυμότειχο έχουν πλημμυρίσει από την τελευταία βροχόπτωση ενώ σοβαρές καταστροφές έχουν υποστεί υποδομές του ορεινού όγκου του Δήμου Σουφλίου.
σαν σημερα
- Ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά σε μηνύσεις για ρευματοκλοπή στο Διδυμότειχο
(23-07-2025) - Γκρεμίζεται το παλιό κολυμβητήριο στην Αλεξανδρούπολη, για να γίνει πάρκινγκ
(23-07-2025) - Συνεχίζεται η λειψυδρία στα νότια του Έβρου - Καλύτερη η κατάσταση στα βόρεια
(23-07-2025) - Έκτακτα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
(23-07-2025) - Χρειάζονται νέα μεγάλα υδρολογικά έργα, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(23-07-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







