- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σαμοθράκη: Πρόσβαση θα αποκτήσουν οι κάτοικοι στο 401 ΓΣ Νοσοκομείο
Δικαίωμα νοσοκομειακής περίθαλψης θα αποκτήσουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Σαμοθράκης σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 1357/2010.
Σύμφωνα με το άρθρο 6 του ΦΕΚ οι κάτοικοι πρέπει να προσκομίσουν δικαιολογητικό που να αποδεικνύει την μόνιμη κατοικία ή σχετική βεβαίωση του Δημάρχου ή του Προέδρου της Κοινότητας.
Η δαπάνη υγειονομικής περίθαλψης θα βαρύνει τον ασφαλιστικό φορέα του δικαιούχου και εφόσον η δαπάνη δεν δικαιολογείται από τον φορέα θα βαρύνει και τους δύο.
Επίσης θα βαρύνει τους ίδιους τους περιθαλπόμενους εφόσον δεν δικαιούνται παροχές υγειονομικής περίθαλψης από ασφαλιστικό φορέα. Ως τιμολόγιο προσδιορισμού της δαπάνης ορίζεται αυτό που ισχύει από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Η διαδικασία τακτοποίησης των δαπανών θα γίνει σύμφωνα με διατάξεις που ισχύουν ενώ σειρά προτεραιότητας κατά την παροχή υγειονομικής περίθαλψης θα έχουν οι δικαιούχοι ε.ε. ή ε.α. Στρατιωτικών για νοσηλεία.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





