Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
BAROLO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

'Παράδοση' φαίνεται να αποτελεί πλέον η επίσκεψη Ρώσων στην Αλεξανδρούπολη.
'Παράδοση' φαίνεται να αποτελεί πλέον η επίσκεψη Ρώσων στην Αλεξανδρούπολη.

Ρωσική αποστολή στην Αλεξ/πολη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

25-10-2013
"Παράδοση" φαίνεται να αποτελεί πλέον η επίσκεψη Ρώσων στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Έτσι φέτος θα βρεθεί και πάλι ρωσική αποστολή στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Την αποστολή θα απαρτίζουν ο Ρώσος Δήμαρχος του Σοσνόβυι Μπορ, ο διευθυντής του πυρηνικού σταθμού της Αγίας Πετρούπολης μαζί με το επιτελείο του, καθώς και εκπρόσωποι της Ρώσικης περιφέρειας και των δήμων.

Τα μέλη της αποστολής, αφού πρώτα παρακολουθήσουν τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, θα βρεθούν στο μνημείο των Ρώσων πεσόντων στον πόλεμο του 1878, όπου θα τελεστεί τρισάγιο και θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6:30 θα πραγματοποιηθεί και ομιλία από το γνωστό Έλληνα σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος θα αναφερθεί στις "σχέσεις ψυχής Ελλήνων και Ρώσων".

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ ζπό το ΘρακηΝετ.