Κάτι τρέχει στον Έβρο
"Στα καλύτερα της" η ανακύκλωση ρούχων στην Αλεξανδρούπολη
Η πόλη της Αλεξανδρούπολης στηρίζει πολύ δυναμικά την ανακύκλωση σε όλους τους τομείς, ειδικά τον τελευταίο χρόνο ανακυκλώθηκαν 85 τόνοι από ρούχα και παπούτσια!
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλίας Δαστερίδης στο thrakinet τόνισε πως "Η Αλεξανδρούπολη κλείνει ένα χρόνο από τότε που άρχισε η δράση της ανακύκλωσης των ρούχων, ενδυμάτων και δερμάτων".
"Το θετικό επίσης είναι πως ο δήμος λαμβάνει ανταποδοτικά κουπούνια που τα χαρίζει σε οικογένειες του Πολυκοινωνικού και σε ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες".
"Σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες ο δήμος συλλέγει τα ανακυκλώσιμα υλικά όπου και πηγαίνουν για ανακύκλωση".
Ας συνεχίσουμε όλοι οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης να στηρίζουμε τέτοιες σημαντικές δράσεις για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.
EN
TR






