Κάτι τρέχει στον Έβρο
"Παρέλαση" ευρωβουλευτών στον Έβρο & την Αλεξανδρούπολη
Ακόμη μια επίσκεψη ετοιμάζεται να δεχθεί ο Έβρος και η πρωτεύουσα του, στο πλαίσιο προεκλογικών περιοδειών.
Ύστερα από την επίσκεψη – αστραπή του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμάρακη, σειρά παίρνει μια Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ.
Η Εύα Καϊλή σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες αναμένεται να βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη περί τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.
Η Ε. Καϊλή έχει ξαναβρεθεί στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη και έχει επισκεφθεί τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος.
Το πρόγραμμα της επίσκεψής της δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, όμως σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η περιοδεία της αναμένεται να περιλαμβάνει και το Τελωνείο Κήπων.
Μαρίνα Κριτού
Δείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Εύα Καϊλή στο e-evros.gr κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας στο Ευρωκοινοβούλιο, στο Στρασβούργο:
- Επανέναρξη υπηρεσιών εκφόρτωσης και αεριοποίησης στον τερματικό σταθμό LNG Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025) - ΑΜΘ: 4,4 εκ. ευρώ, για δωρεάν, ισότιμη και χωρίς αποκλεισμούς πρόσβαση σε βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ
(12-08-2025) - Αεραθλητής από την Αλεξανδρούπολη στη Βαλκανιάδα 2025
(12-08-2025) - Προχωρά το πρόγραμμα μετεγκατάστασης στον Έβρο, με ενίσχυση 10.000 ευρώ
(12-08-2025) - Μεγάλη κινητοποίηση, αλλά πνιγμός δεν υπήρξε στα Δίκελλα Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025)
EN
TR






