Κάτι τρέχει στον Έβρο
"Καταδίκη στους φασίστες" φώναξαν οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης (video)
Ανακοινώθηκε στις 11:49 το πρωί της Τετάρτης η ιστορική απόφαση του Δικαστηρίου, ΕΝΟΧΟΙ οι πολιτικοί της Χρυσής Αυγής για εγκληματική οργάνωση.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν οι Μιχαλολιάκος, Λαγός, Κασιδιάρης, Παππάς, Ματαθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Γερμενής.
Νωρίτερα, την ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ανακοίνωσε η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, Μαρία Λεπενιώτη.
Να σημειωθεί ότι και στην Αλεξανδρούπολη συγκεντρώθηκαν εχθές διαδηλωτές οι οποίοι κρατώντας πανό και πλακάτ με αντιφασιστικά συνθήματα και ζητώντας την καταδίκη της Χ.Α. και την τιμωρία των υπαιτίων της δολοφονίας του Π. Φύσσα και άλλων αδικημάτων.
Στη συνέχεια έκαναν πορεία στο κέντρο της ΑΛεξανδρούπολης όπου φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν.
- Και η Αλεξανδρούπολη συμμετέχει στην μεγάλη πανελλαδική δράση κατά της ενδοοικογενειακής βίας
(28-10-2025) - Στον Έβρο ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας για την ΤΑΜΣ της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού με πραγματικά πυρά
(28-10-2025) - H Αλεξανδρούπολη τίμησε και φέτος τους ήρωες του 1940, κρατώντας ζωντανό το «ΟΧΙ»(video & photo)
(28-10-2025) - Συνάντηση του Δημάρχου Σουφλίου με την Υπουργό Παιδείας – Στο τραπέζι η ίδρυση Πανεπιστημιακού Τμήματος
(28-10-2025) - Η Πνευμονολογική Κλινική του ΠΓΝΑ συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα «ΝΟΣΠΙ – Νοσοκομειακή Φροντίδα στο Σπίτι»
(28-10-2025)
EN
TR






