Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μεγάλες αντιδράσεις για τον ΦΠΑ στην εστίαση.
Μεγάλες αντιδράσεις για τον ΦΠΑ στην εστίαση.

"Αγριεμένοι" οι καταστηματάρχες του Έβρου για τον ΦΠΑ στην εστίαση

10-07-2024

Αγανακτισμένοι είναι οι επιχειρηματίες της εστίασης με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό, σχετικά με τον συντελεστή ΦΠΑ στον κλάδο τους και κάνουν λόγο για εξαπάτηση όσον αφορά την μείωση του.

Η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Έβρου, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία είναι ομολογουμένως πολύ σκληρή. Βέβαια, πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού οι άνθρωποι αγωνιούν για την επιβίωση των ίδιων και των καταστημάτων τους:

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ


"Ντράπηκε και η ντροπή. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ.Νίκος Ρωμανός, λογικά έχει πλήρη άγνοια γύρω απο το θέμα των συντελεστών ΦΠΑ στην εστίαση. Εκτός και αν γνωρίζει, οπότε προπαγανδίζει κάνοντας το άσπρο μαύρο.

Κύριε Ρωμανέ, το κόμμα σας σε δύο προεκλογικές περιόδους, το 2019 και το 2023 επένδυσε στη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ εξαπατώντας την εστίαση. Υποσχέθηκε ενιαίο ΦΠΑ 13% σε όλη την εστίαση και μείωσή του στο 11% στο τέλος της τετραετίας. Υποσχέθηκε μείωση φόρων και τους τελευταίους έξι μήνες έχετε αυξήσει 2 φορές τον ΦΠΑ στα σερβιριζόμενα αναψυκτικά και τα μη αλκοολούχα ροφήματα.

Η προπαγάνδα έχει και τα όρια της, αλλά εσείς τα ξεπεράσετε. Η αλαζονεία συνεχίζεται χωρίς φρένα!!! Αγνοείτε επιδεικτικά την αγορά και βγάζετε ανακοινώσεις με ψεύτικο περιεχόμενο".