Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πρωτοφανείς φωτογραφίες ενός συνηθισμένου φαινομένου: μετανάστες βγαίνουν από αυτοκίνητο διακινητή
Εντύπωση τουλάχιστον, προκαλούν οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν τον τρόπο με τον οποίο δρουν οι διακινητές παράνομων μεταναστών στον Έβρο.
Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα (13/10) περί τις 6 τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στο ύψος των διοδίων της Μέστης.
12 συνολικά παράτυποι μετανάστες αποβιβάζονται από αυτοκίνητο σε δρόμο με κίνηση από τον οποίο διέρχονται κανονικά οχήματα από το σταθμό διοδίων της Μέστης!
Οι «στοιβαγμένοι» εντός του οχήματος μετανάστες έβγαιναν ο ένας μετά τον άλλο από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός του είχε παρκάρει στην άκρη του δρόμου.
Στη συνέχεια με γρήγορες κινήσεις, προχώρησαν και πήδηξαν το συρματόπλεγμα μετά το προστατευτικό κιγκλίδωμα της οδού, και χάθηκαν στα χωράφια, με άγνωστη κατεύθυνση.
Ένα ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον Έβρο περιστατικό, που καταδεικνύει τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις του φαινόμενου της παράνομης μετανάστευσης στον Νομό, και της δράσης των αδίστακτων διακινητών.
Μαρίνα Κριτού
- Μήνυση από τη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, στα συνεργεία οπτικής ίνας
(03-09-2025) - Περιοδεία του Υπουργού Υγείας στον Έβρο, με πολλές αντιδράσεις
(03-09-2025) - Κλείνει η Εθνική Τράπεζα στο Σουφλί - Αντίδραση του Δήμου
(03-09-2025) - Πάλι ζημιά από ενήλικους σε παιδική χαρά της Αλεξανδρούπολης
(03-09-2025) - Ένταση και πυροβολισμοί στο Θρακικό Πέλαγος με Τούρκους ψαράδες (video)
(03-09-2025)
EN
TR






