Κάτι τρέχει στον Έβρο
Προχωρά ο πολεοδομικός σχεδιασμός σε όλη την έκταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εργασίας μεταξύ των αναδόχων της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης «Ρόικος-Enveco», της ομάδας επίβλεψης και των υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων του Δήμου.
Το πρόγραμμα πολεοδομικών μεταρρυθμίσεων «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ» είναι ένα καινοτόμο και φιλόδοξο, πλην όμως άκρως επιχειρησιακό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και έρχεται να αντιμετωπίσει μια σειρά από χρόνια αστικά προβλήματα.
Αντικείμενο του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΔΕ Αλεξανδρούπολης, Τραϊανούπολης, Φερών) είναι ο πολεοδομικός σχεδιασμός στην έκταση όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου.
Για τους ενδιαφερόμενους πολίτες, υπάρχει ήδη σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα συμμετοχής https://polsxedia.ypen.gov.gr, στην οποία δίνεται η δυνατότητα να υποβάλουν σχόλια, παρατηρήσεις και ιδέες, καθώς επίσης και να επισημάνουν προβλήματα που αφορούν στο Πολεοδομικό Σχεδιασμό.
- Μελέτη για τη διαχείριση του πόσιμου νερού στη Σαμοθράκη
(02-10-2025) - "Ζημιά" 135.000 ευρώ από το φετινό Φεστιβάλ Άρδα στην Ορεστιάδα
(02-10-2025) - Πόσα χρήματα παίρνουν οι Δήμοι του Έβρου, για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"
(02-10-2025) - Από 1η Ιανουαρίου η πλήρης αποζημίωση των στρατιωτικών για νυχτερινή απασχόληση
(02-10-2025) - Πάλι "ξεφόρτωμα" σε γνωστή κεντρική γωνία της Αλεξανδρούπολης
(02-10-2025)
EN
TR







